Tendat më të mira n'treg

Rreth nesh

Art Tenda

Nëse çdo tendë Art Tenda plotëson saktësisht kërkesat e klientëve të saj qoftë një individ privat apo një kompani në sektorin e turizmit dhe mikpritjes është sepse tre faktorë bashkohen: cilësia jashtëzakonisht e lartë e materialeve, teknologjitë e përparme dhe një preferencë për linja elegante minimaliste, të cilat rrisin hapësirat pavarësisht nga stili.

Çka ofron Art Tenda?

Kompania Art TENDA operon në treg nga viti 2008. Art Tenda është kompani që ofron produkte cilësore, korrektësi dhe besueshmëri për klientët. 

icon01-free-img

Produkte cilësore

Produktet e larmishme të Art Tenda janë të cilësisë së lartë të standardizuara me kriteret më të larta në treg.

icon02-free-img

Shërbim cilësor

Punëtorët tonë ofrojnë shërbime të montimit, çmontimit dhe mirëmajtjës për secilin produkt të përzgjedhur nga klinetët tonë.

lifecoach-favicon

Korrektësi

Ajo që e karakterizon kompaninë tonë janë korrektësia dhe shërbimi i besueshëm për të gjithë klientët që kanë përzgjedhur produktet tona.

Klientët tonë

Art Tenda ofron produkte të tendave të shumëllojshme për biznese, lokale, restorante, kafiteri dhe klient privat. Art Tenda ka odruar produktet e saj për qindra biznese në Kosovë. Klientë tonë të kënaqur radhiten nga bizneset e medha si Princ Caffe, The Pub.