Rreth nesh

as brenda as jashtë, ndër tendë...

Nëse çdo tendë Art Tenda plotëson saktësisht kërkesat e klientëve të saj qoftë një individ privat apo një kompani në sektorin e turizmit dhe mikpritjes është sepse tre faktorë bashkohen: cilësia jashtëzakonisht e lartë e materialeve, teknologjitë e përparme dhe një preferencë për linja elegante minimaliste, të cilat rrisin hapësirat pavarësisht nga stili